Logo
Netex

PERSBERICHT 26 Maart 2012
TEXON Stomerij en Wasserij wint de “Netex Imago Jaarprijs 2012”.

TEXON Stomerij en Wasserij aan de Molenstraat 43 te TILBURG heeft de “Netex Imago Jaarprijs 2012” voor de meest representatieve textielreiniger gewonnen. Dit werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt tijdens de Worksopdag, hét vakevenement voor de Nederlandse Textielreinigingsbranche, die dit jaar gehouden werd bij BKS te Tiel. Naast professionaliteit op het gebied van textielreiniging en klantenservice is de presentatie van de “winkel” een belangrijk element voor een positieve klantbeleving was het uitgangspunt. Van alle bij NETEX aangesloten bedrijven waren foto’s gemaakt van de buiten- en de binnenkant van hun bedrijf. Een deskundige jury heeft daaruit 10 genomineerden geselecteerd. “De gevel van Texon uit Tilburg heeft een zeer goede, professionele en frisse uitstraling. De gevel valt op door de andere kleur, het grote logo en de wassymbolen op de etalageramen. Het interieur is eigentijds en laat een design zien waar dezelfde wassymbolen weer in terugkomen. De inrichting van de winkel is uitzonderlijk en creatief vormgegeven en daarnaast ziet alles er netjes en schoon uit.” zo luidde het juryrapport van TEXON Stomerij. De bezoekers bepaalden de uiteindelijke winnaar. TEXON uit Tilburg werd eerste, VITESSE uit Appingedam Textielreinigers tweede en Cristal Cleaning uit Zwolle-zuid derde.

NETEX
De Nederlandse vereniging van Textielreinigers (Netex) is de brancheorganisatie voor stomerijen waarbij zeker 60% van de Nederlandse stomerijen is aangesloten. Dit komt neer op zo'n 350 vestigingen door heel Nederland. De vereniging heeft als doel de kwaliteit van de dienstverlening van de aangesloten leden te bevorderen. Netex neemt dan ook regelmatig initiatief tot onderzoeken om de kwaliteit van de processen te blijven verbeteren.
EINDE BERICHT
(tekst bij foto: eigenaar Van Summeren ontvangt een beeldje en een oorkonde uit handen van de voorzitter dhr. T. Goutier)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een groen lintje voor Stomerij TEXON!
Paul van Summeren van Stomerij TEXON uit Tilburg heeft een groen lintje ontvangen uit handen van Paul Smeulders, fractievoorzitter van GroenLinks Brabant. Elk jaar reikt GroenLinks Tilburg drie Groene Lintjes uit aan personen, maatschappelijke organisaties en ondernemers die zich onderscheiden op het gebied van milieubescherming, energiebesparing en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De stomerij werkt volgens de NETEX schoner produceren richtlijnen en heeft het NETEX-milieucertificaat. Eerder dit voorjaar viel TEXON al de NETEX Imago Jaarprijs ten deel. Het groene lintje is duidelijk een waardering voor de inspanningen die de Nederlandse Stomerijen de afgelopen jaren geleverd hebben. Proficiat aan Paul van Summeren en Lis Groot Bluemink en hun team.